Стар Завет

Нов Завет

Римјаните 7:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А сега, се ослободивме од Законот, откако умревме за оној, кој нè потчинуваше, за да служиме во нов дух, а не во старата буква.

Прочитајте целосна глава Римјаните 7

Преглед Римјаните 7:6 во контекст