Стар Завет

Нов Завет

Римјаните 7:4 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Така и вие, браќа мои, умревте за законот преку Христовото тело, за да Му припаднете на Другиот, Кој воскресна од мртвите, за да Му донесеме плод на Бога.

Прочитајте целосна глава Римјаните 7

Преглед Римјаните 7:4 во контекст