Стар Завет

Нов Завет

Римјаните 6:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Така и вие сметајте се себеси мртви за гревот, но живи за Бога во Исуса Христа нашиот Господ!

Прочитајте целосна глава Римјаните 6

Преглед Римјаните 6:11 во контекст