Стар Завет

Нов Завет

Римјаните 5:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Имено: гревот беше во светот уште пред Законот; но гревот не се засметува кога нема Закон.

Прочитајте целосна глава Римјаните 5

Преглед Римјаните 5:13 во контекст