Стар Завет

Нов Завет

Римјаните 15:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ние силните должни сме да ги носиме слабостите на слабите, а да не си угодуваме сами на себеси.

Прочитајте целосна глава Римјаните 15

Преглед Римјаните 15:1 во контекст