Стар Завет

Нов Завет

Римјаните 13:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Да одиме пристојно како дење, не во гозби и пијанки, не во блуд и страстољубие, не во препирки и зависти,

Прочитајте целосна глава Римјаните 13

Преглед Римјаните 13:13 во контекст