Стар Завет

Нов Завет

Римјаните 10:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зашто, сведочам за нив, дека имаат ревност за Бога, но без правилно знаење.

Прочитајте целосна глава Римјаните 10

Преглед Римјаните 10:2 во контекст