Стар Завет

Нов Завет

Римјаните 10:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Браќа, желбата на моето срце и мојата молитва кон Бога за нив е: да се спасат.

Прочитајте целосна глава Римјаните 10

Преглед Римјаните 10:1 во контекст