Стар Завет

Нов Завет

Откровение 4:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И од престолот излегуваа секавици и гласови и грмежи; а пред престолот гореа седум огнени светила, тоа се седумте Божји Духови.

Прочитајте целосна глава Откровение 4

Преглед Откровение 4:5 во контекст