Стар Завет

Нов Завет

Откровение 4:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

”Достоен си, Господи и Боже наш, да ја примиш славата, и честа и силата, зашто Ти си создал сè, и заради Твојата волја суштествува сè и е создадено.”

Прочитајте целосна глава Откровение 4

Преглед Откровение 4:11 во контекст