Стар Завет

Нов Завет

Откровение 20:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И морето ги предаде своите мртви, кои се во него; и смртта и Подземјето ги предадоа мртвите, кои се во нив, и секој беше суден според своите дела.

Прочитајте целосна глава Откровение 20

Преглед Откровение 20:13 во контекст