Стар Завет

Нов Завет

Откровение 2:15 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Така и ти имаш некои, кои го држат на ист начин учењето на николаитите, кое го мразам.

Прочитајте целосна глава Откровение 2

Преглед Откровение 2:15 во контекст