Стар Завет

Нов Завет

Откровение 18:16 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

велејќи: „Леле Леле! голем граде, облечен во лен и во порфир и во црвена ткаенина; украсен со злато и со скапоцени камења и со бисери,

Прочитајте целосна глава Откровение 18

Преглед Откровение 18:16 во контекст