Стар Завет

Нов Завет

Откровение 16:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

зашто тие ја пролеаја крвта на светите и на пророците, и крв им даде да пијат, тоа го заслужуваат!”

Прочитајте целосна глава Откровение 16

Преглед Откровение 16:6 во контекст