Стар Завет

Нов Завет

Откровение 16:17 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И седмиот ја излеа својата чаша во воздухот: и од храмот излезе силен глас, од престолот, велејќи: „Се заврши!”

Прочитајте целосна глава Откровение 16

Преглед Откровение 16:17 во контекст