Стар Завет

Нов Завет

Откровение 15:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И потоа видов на небото се отвори храмот на Шаторот на сведоштвото,

Прочитајте целосна глава Откровение 15

Преглед Откровение 15:5 во контекст