Стар Завет

Нов Завет

Откровение 14:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

и самиот ќе пие од виното на Божјиот гнев, што е налеано чисто во чашата на Неговиот гнев, и ќе биде мачен со оган и сулфур, пред светите ангели и пред Јагнето.

Прочитајте целосна глава Откровение 14

Преглед Откровение 14:10 во контекст