Стар Завет

Нов Завет

Матеј 18:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А кој наведува на грев едно од овие мали, кои веруваат во Мене, за него е подобро да му се обеси мелнички камен на вратот, и да потоне во морската длабочина.

Прочитајте целосна глава Матеј 18

Преглед Матеј 18:6 во контекст