Стар Завет

Нов Завет

Матеј 14:32 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И кога влегоа во коработ, ветрот престана.

Прочитајте целосна глава Матеј 14

Преглед Матеј 14:32 во контекст