Стар Завет

Нов Завет

Матеј 12:15 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Но знаејќи го тоа, Исус се отстрани оттаму; а мнозина Го следеа и ги исцели сите,

Прочитајте целосна глава Матеј 12

Преглед Матеј 12:15 во контекст