Стар Завет

Нов Завет

Марко 8:36 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зашто, што му користи на човекот, ако го добие целиот свет, а на својата душа и напакости!

Прочитајте целосна глава Марко 8

Преглед Марко 8:36 во контекст