Стар Завет

Нов Завет

Марко 8:33 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Но Тој се заврте и ги погледна Своите ученици, го укори Петра и рече: „Оди си од Мене, сатано, зашто ти не мислиш за она што е Божјо, туку за она што е човечко.”

Прочитајте целосна глава Марко 8

Преглед Марко 8:33 во контекст