Стар Завет

Нов Завет

Марко 7:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А Тој им рече: „Добро пророкуваше Исаија за вас лицемерите, како што е напишано: ‘Овој народ Ме почитува со усните, а нивното срце е далеку од Мене;

Прочитајте целосна глава Марко 7

Преглед Марко 7:6 во контекст