Стар Завет

Нов Завет

Марко 4:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А кога остана Сам, Го прашаа за параболата оние, кои беа околу Него со Дванаесетмината.

Прочитајте целосна глава Марко 4

Преглед Марко 4:10 во контекст