Стар Завет

Нов Завет

Марко 11:30 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Јовановото крштавање од небото ли беше или од луѓето? Одговорете Ми!”

Прочитајте целосна глава Марко 11

Преглед Марко 11:30 во контекст