Стар Завет

Нов Завет

Марко 1:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И во тоа време, Исус дојде од Назарет во Галилеја, и Јован Го крсти во Јордан.

Прочитајте целосна глава Марко 1

Преглед Марко 1:9 во контекст