Стар Завет

Нов Завет

Лука 9:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А кога денот почна да превалува, Дванаесетте Му пристапија и Му рекоа: „Отпушти го народот да оди во околните села и селца, за да најде преноќиште и јадење, зашто сме тука во пусто место!”

Прочитајте целосна глава Лука 9

Преглед Лука 9:12 во контекст