Стар Завет

Нов Завет

Лука 23:45 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

при што сонцето ја изгуби својата светлина, а завесата во Храмот се расцепи на средина.

Прочитајте целосна глава Лука 23

Преглед Лука 23:45 во контекст