Стар Завет

Нов Завет

Лука 18:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И рече: „Во еден град беше некој судија, кој не се боеше од Бога, и не се грижеше за луѓето.

Прочитајте целосна глава Лука 18

Преглед Лука 18:2 во контекст