Стар Завет

Нов Завет

Колошаните 4:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Вашето слово секогаш да е љубезно, зачинето со сол, за да знаете како треба да му одговорите секому.

Прочитајте целосна глава Колошаните 4

Преглед Колошаните 4:6 во контекст