Стар Завет

Нов Завет

Колошаните 4:15 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Поздравете ги браќата во Лаодикија; и Нимфан и неговата домашна црква.

Прочитајте целосна глава Колошаните 4

Преглед Колошаните 4:15 во контекст