Стар Завет

Нов Завет

Колошаните 4:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

и Исус, наречен Јуст. Од обрезаните овие се единствени, кои ми помагаат за Божјото Царство и кои ми беа утеха.

Прочитајте целосна глава Колошаните 4

Преглед Колошаните 4:11 во контекст