Стар Завет

Нов Завет

Колошаните 1:27 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

на кои Бог сакаше да им јави како е богата славата на оваа тајна меѓу народите: Христос во вас, надеж на славата.

Прочитајте целосна глава Колошаните 1

Преглед Колошаните 1:27 во контекст