Стар Завет

Нов Завет

Колошаните 1:16 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

зашто во Него е создадено сè што е во небесата и на земјата; видливо и невидливо, било престоли, или господства, или началства, или власти; сè е создадено преку Него и за Него.

Прочитајте целосна глава Колошаните 1

Преглед Колошаните 1:16 во контекст