Стар Завет

Нов Завет

Јуда 1:8 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Па сепак овие сонувачи на ист начин го осквернуваат своето тело, го презираат господството и хулат на славите.

Прочитајте целосна глава Јуда 1

Преглед Јуда 1:8 во контекст