Стар Завет

Нов Завет

Јуда 1:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А сакам да ви напомнам, иако вие знаете сè еднаш за секогаш, дека Господ првин го избави народот од Египетската земја; потоа ги погуби оние, кои не поверуваа,

Прочитајте целосна глава Јуда 1

Преглед Јуда 1:5 во контекст