Стар Завет

Нов Завет

Јуда 1:17 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А вие, возљубени, спомнете си ги зборовите кажани порано од апостолите на нашиот Господ Исус Христос;

Прочитајте целосна глава Јуда 1

Преглед Јуда 1:17 во контекст