Стар Завет

Нов Завет

Јован 2:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Потоа слезе во Капернаум, Тој и мајка Му, и Неговите браќа, и Неговите ученици, и останаа таму неколку дена.

Прочитајте целосна глава Јован 2

Преглед Јован 2:12 во контекст