Стар Завет

Нов Завет

Јован 18:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

За да се исполни словото, што го рече: „Не изгубив ни еден од оние, кои си Ми ги дал.”

Прочитајте целосна глава Јован 18

Преглед Јован 18:9 во контекст