Стар Завет

Нов Завет

Јован 18:4 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А Исус, знаејќи сè што ќе стане со Него, истапи и им рече: „Кого го барате?”

Прочитајте целосна глава Јован 18

Преглед Јован 18:4 во контекст