Стар Завет

Нов Завет

Јован 15:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ова е Мојата заповед: да се љубите еден со друг, како што Јас ве љубев вас.

Прочитајте целосна глава Јован 15

Преглед Јован 15:12 во контекст