Стар Завет

Нов Завет

Јован 12:41 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Исаија го рече тоа, зашто ја виде Неговата слава и зборуваше за Него.

Прочитајте целосна глава Јован 12

Преглед Јован 12:41 во контекст