Стар Завет

Нов Завет

Јован 1:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тоа беше во почетокот во Бога.

Прочитајте целосна глава Јован 1

Преглед Јован 1:2 во контекст