Стар Завет

Нов Завет

Јаков 5:17 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Илија беше човек по природа ист како и ние, и се помоли со молитва да нема дожд и не падна дожд на земјата три години и шест месеци.

Прочитајте целосна глава Јаков 5

Преглед Јаков 5:17 во контекст