Стар Завет

Нов Завет

Јаков 3:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Од истата уста излегува благослов и проклетство. Тоа не смее, браќа мои, да биде така.

Прочитајте целосна глава Јаков 3

Преглед Јаков 3:10 во контекст