Стар Завет

Нов Завет

Галатите 5:23 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

нема закон против вакви нешта.

Прочитајте целосна глава Галатите 5

Преглед Галатите 5:23 во контекст