Стар Завет

Нов Завет

Галатите 4:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ве молам, браќа, бидете каков што сум јас, зашто и јас сум како вас! Вие со ништо не сте ме навредиле.

Прочитајте целосна глава Галатите 4

Преглед Галатите 4:12 во контекст