Стар Завет

Нов Завет

Галатите 3:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Сакам само ова да го научам од вас: дали Го примивте Духот врз основа на делата на Законот или преку слушањето со вера?

Прочитајте целосна глава Галатите 3

Преглед Галатите 3:2 во контекст