Стар Завет

Нов Завет

Галатите 2:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А што се однесува за оние, кои беа сметани за видни, какви и да биле некогаш, мене ми е сеедно; Бог не гледа на човековото лице - тие видните ништо не ми придадоа.

Прочитајте целосна глава Галатите 2

Преглед Галатите 2:6 во контекст