Стар Завет

Нов Завет

Галатите 2:15 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ние сме по раѓање Јудејци, а не грешници од народите.

Прочитајте целосна глава Галатите 2

Преглед Галатите 2:15 во контекст